Recensie

Het Kefaluku Resort is een geweldig groot resort met een prachtige ligging in een kleine baai met uitzicht op Kos. Het resort is groot en ruim opgezet maar was ons zeker niet te massaal. Vooral genoten aan het prachtige strand en een aantal keer aan het zwembad. Ook was het mogelijk om op de grasvelden te zonnen en er waren overal voldoende ligbedden aanwezig.

Wij verbleven in een standaardkamer die niet erg groot was maar deze was netjes ingericht en werd goed schoongehouden. In het hotel hing een goede sfeer, veel gasten kwamen uit Nederland of Belgiƫ. Genoten van het eten in het buffetrestaurant, veel variatie en altijd heerlijk. Voor een paar euro extra ook zeker genoten van een diner in het a la carte restaurant, een echte aanrader!

Er waren veel bars aanwezig waar een lekker drankje kon worden gehaald en ook binnen en buiten waren er genoeg plekken aanwezig om te zitten. De animatie deed het erg leuk, overdag hebben wij hier niet veel van meegekregen maar in de avond wel eens bij een show aanwezig geweest. Het vriendelijke personeel heeft ook bijgedragen aan een geweldige vakantie in dit hotel.